Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , - - 17.03.2018 , , 2018 2018 .

01.07. 30.09.2018 01.07 30.09.2018 , , 2018 2020 , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
- - , , ࠖ , - ࠖ , - , 24 Ǡ ̣ - .

2018-2020 - 2, 2.3- 5, 3, O O , 20132018 . - , .. 80/1 1169/2 , .. 80/1, 611/3 610/3 - , .. 101 Π 4, .. 160 Π 4, .. 192 , .. 218 Π 4, .. 219 Π 4, .. 220 Π 4, .. 229/1 , .. 236 Π 4, .. 362/17 , .. 723 Π 4, .. 751/1 , .. 766/6 , .. 805 , .. 869/1 Π 4, .. 941/12, 952/27 952/4 , .. 1168 , .. 1174 , .. 1179/11 - , .. 1333 , .. 1168 , .. 1174 , .. 1179/11 - , .. 1333 , .. 1477 , .. 1635/1 , .. 1664 , .. 1677/1 , .. 1774 , .. 1803 , .. 1833/1 .. 1970/1 .

:  314  
: 30.10.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©