Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
7- -
Untitled Document

06.11.2018 ( ): OM
: 19.00

07.11.2018 (): , , . 輔
: 09:15

-

: 10.00
: . ( )

74 74


: 11.00
:

-

: 12.00
:

7 -

- , - ;
- ;
-

: 12.00
: ( )

: 18.00
:

:  219  
: 02.11.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©