Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- . ȓ
Untitled Document

16 18 .07-3394/6 28.10.2011 , :

           
    -
   „. “ 

8- - „. “,     - „. “ 2018 .

       ,   , .

, , .

. , .

  „. “ .       

15 .

.

: . „ “ .57, ( : - „. “).

___________________________________________________________

18 .07-3394/6 28.10.2011 , , :

           
  -  
 „. “ 

8- - „. “,   - „. “ 2018 .

, .

, , .

: .

.

15 .

.

: .„ “ .57, ( „ „. “ ).

:  371  
: 05.11.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©