Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
7.-
Untitled Document

- 7. , .      74  , 1944 , .

 

 

       . ,      e ,     ,   , ,    , .
  , , , . è , .     . , .         , -   . . .  ༝ ༝ . ,     , ༝   -
.

, , ༝ .

 

  .   .         . ,  .
    . ,   .   . , , . ,     ,   ,       .
, . ,  
- .

, , 7. , .

, ,   , . ༝ ༝  , , - .

-   . , .  

 

, , , , , , , . 輓.  

 

:  302  
: 07.11.18

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©