Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 1
Untitled Document

, 6- 1, . .

- , , , , , .
;
;
;
,
, - ; , .
. , .
, , , - .

. - - , . - . .

5- .

, , .

:  306  
: 23.11.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©