Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. -
Untitled Document

8- , . - .

05.12.2018 .()

: „ “

17.00
“ ” ( )

„. ”

19.00
„ ”

06.12.2018 . ()

„“

18.00 .
„ “ ( )

„ “

19.00 .
„ “

„. “

19.00 .
„ “

07.12.2018 . ()

„ ”-
(: .- )

12.00 .
( )

: „ ”
( , )

18.00 .
-

ȣ 8- -

20.00 .
( )

08.12.2018 . ()

10.00 .
„ ” -

10.30 .
„. “ ( )

11.00 .
„. “

„ “ .- ;
O -

12.00 .

:  298  
: 03.12.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©