Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
-
Untitled Document

126 „ “ (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129, 15 39/16 ) , . , - .21 2165 03.12.2018

:
, . ,

:
, . ,
, . ,

:
4110´32´´N 2048´25´´E

:
,

:
6.6. :
() 5.000 40.000

:

, , .

:  279  
: 07.12.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©