Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

27 (2) ( .61/04, 96/04,67/07, 156/09, 47/11, 192/158 209/18) 8 , ('' '' .209/18 15.11.2018), ࠠ:

, , , ,

, , .

30 () J . .
a ea, , 2018 .

, :

-

- / ( )

- 6 () .

. , .

, web : www.ohrid.gov.mk

( 08:00 16:00 ), . .57,6000.

  • ȣ [word]

, .

, : 046/262-492 103 : finance@ohrid.gov.mk

, , ( .61/04, 96/04,67/07, 156/09, 47/11, 192/158 209/18) , ('' '' .209/18 15.11.2018).

, , . .


-.

10.12.2018 ,

:  802  
: 11.12.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©