Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/07, 01/08, 10/10, 05/11, 09/14 14/14), :28.12.2018 () 11.00 .
.
:

͠

18. 19. 20.

 1. - 2019 .
 2. - 2019 .
 3. - 2019 - 2021 .
 4. - 2019 .
 5. - 2019 .
 6. 2019 .
 7. - 2019 .
 8. - 2019 .
 9. 2019 .
 10. - 2019 .
 11. - 2019 .
 12. - 2019 .
 13. - 2019 .
 14. - 2019 .
 15. - 2019 .
 16. - 2019 .
 17. - 2019 .
 18. - , 2019 .
 19. - 2019 .
 20. - 2019 2021 .
 21. - 2019 .
 22. - 2019 - 2021 .
 23. 2019 .
 24. - 2019-2021 .
 25. 2019 .
 26. - 2019 .
 27. - 2019
 28. - 2019 .
 29. - ̣ „“ „“- 2019 .
 30. - „“ - 2019 .
 31. - - 2019 .
 32. „ “ 2019 .
 33. „ “ 2019 .
 34. „ “ 2019 .
 35. .:  451  
: 24.12.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©