Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ӏ 2019
Untitled Document

, , 2019 , 1.040.577.521 . 495.277.521 , . , , 52.000.000 .

, , 2019 .

:  367  
: 28.12.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©