Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
: ȣ Σ 2019- 2025 .
Untitled Document

65 (6) (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15
39/16), , , 01.02.2019

  1. 2019- 2025 . , 65 .
  2. 2019-2025 . , : , , , ,
  3. 2019- 2025 . , ,
  4. : (, , , / ) .
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

:  184  
: 04.02.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©