Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ē
Untitled Document

12.02 2019 () - 1 ē. 19:00

: (pdf)

:  291  
: 12.02.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©