Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, . . . . , .
. :

- , ,  ༝ ༝ , .
, , , . , . ༝ , ༝ , .
, , ༝ .
༝ ༝ , . . . , . ࠠ 弝 , .... ..... .... ..., , , ༝ .- .

. , Ӡ . .

:  177  
: 06.02.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©