Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ō
Untitled Document
 • [pdf]
 • [pdf]
 • [pdf]
 • [pdf]

. 08-7951/10 11.06.2015 , O

.01/2019

1. a :

* 1/2--. - - 5() ;

-www.ohrid.gov.mk.

2. :

 • - ;
 • , 32+1 , - ;
 • , ;
 • , .

:

- 2() . 弝 .

- .

: ( 6 )

5 .

:

* () ( 25- . 08-7951/10);
*
* ( 22-) ( ) .

[ 22- (. . .163/18)]

3. :

2 01/2019, 5 .
. 5 .
.
2 .

4. :

.
:
- ,
- ,
- ༓, .

:


,, ༔ .1
- -.-. ,, .57

:

 • , ;
 • ;
 • ;
 • 2() ;
 • a ( ).

.

:

(5 )/

- .

15.000,

, . .

01/2019, 16.02.2019 14:00 : - 01/19- -.- . .57 .

.

Ġ
01/2019

:  167  
: 07.02.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©