Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

张 - , , . .
82 , 12 : , , , , , , , , , , , . .

, , ༝ ༝ , . .

:  243  
: 08.02.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©