Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: ::
( , , , , , ), , , .
ȣȣ
 
" " -


 
-
J ". " -
, - " "

Настани

Мај 1 1/ви Мај - празник на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на победата над фашизмот и Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©