Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: ::
- ˣ -
: 20
09 .
:
. 29
:
-
/:   :   
078 804936
e-mail: ansamblbiljana@gmail.com
:

- ""- .,

:  2012 .
: .
:
/: +389 46 551041
: +389 78 262516 
e-mail: kud.vez@yahoo.com
: http://www.iffom.com/

Ȕ -
׃ 2009
׃ . ( . )
׃   070347010 076852440
ansamblfiligrani@yahoo.com
web׃ www.ansamblfiligrani.com

- ""- .,
: 2011 .
: . 弓
: -
/:   :    +389 77 628110
e-mail:
kud.pletenka@yahoo.com
: http://www.iffom.com/

- ""
: 1968
: ". "
:
: 070/555-906

- ""
: 30.04 2009 .
: "8- " 10,
:
/: 076 967710
e-mail: tarkanselman@hotmail.com
web:

- ""
: 1983
: " "
:
: 070/261-491

""
: 1975
: " "
:   -
: 078 378 718       ++389 46 261063 (./)
e-mail: tanja.treneska@gmail.com

- ""
: 1955
: . " "
:

- " "
:
: . " " 284
: 075/427-282

- "" .
: 1970
: .
:

- "" .
: 2001
: .
: 078288511 070347010
: 046/288-450

- ""
: 2006 .
: .
:
: +389 75 801358  +389 78 262516
e-mail: ohridgjanka@in.com ; iffom.ohrid@yahoo.com
:   www.ohrigjanka.mk
; http://www.iffom.com/

- ""
: /
: /
: /
: 046/230-930 046/230-931
e-mail: ansamblmakedonka@hotmail.com

- " 2015"
:
2015
:
:
: 076 457 303
e-mail:
/

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©