Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: ::
-

, . , . ., . , , ༝ , . , , .

: www.locp.org.mk
 
e -

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 8 Оснoвање на 1/ва МУБ

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©