Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: ::

1.

2.1.1.  

- 2 Σ 2014

1.2.              

       1.2.1.           

          -   

          - 

          -  

       1.2.2. . 

       1.2.3.            

       1.2.4.   

 1.3.  

      1.3.3.  

          - 2007

          - 2008

          - 2009

          - 2010 

          -   2011

          - 2012 

          - 2013  

          - 2009 2008

          - 2010 2009

          - 2011 2010

          - 2012 2011

          - 2013 2012

 

1.4.

          - 2014

          - 2014

          -

          -

          -  

           -

          -  

          -  

          -  

          -

          -

          -

          -  


 

  • Σ

1.1.  

          - 1 Σ 2014

           - ȣ Σ 2013 - 2014 -  

           - ȣ Σ 2014 - 2018 

1.2. 

          -

          -  

          -

          -

          -

          -      

 

1.3.  

          -

          -

          -

 

1.4.

          -

          -


Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©