Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
ӏ ȣ

༝ , , - pdf :

- ӏ

- ȣ

 

Настани

Јул 3 Св. Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Балкански фестивал

Јул 12 Охридско Лето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©