Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: " "
" " -
" "
: "O 6 15 , , ."

: " . ."

: " ."
                  " ."
                  ", ."

, , .. " ".
.. " " 1995 . " " .. 1995. 2004/05, .. " " . , , .

316 , 16 I VIII . 20 . . - 8 , 16 . 2 : 7:30 , 12:30 13:30 .

. - : , , , , , , , .

80. ( , ), "" . ( ), 4 . .. , 2 10 . , 7:15 .

. - , . .. 10 , 8 I - IV ., 2 . () . - .. : 1 1 . - , 8:00 .

. - . 22 , I IV . 4 V VIII . .. 4 , ( ). - .. 1 , 1 10 . - , 8:00 .

.. " " 402. 402 .
 
" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©