Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: " "
" " -
" "
/: 046/288-347
-mail: zivko_cingo@hotmail.com

: , .

: " ."

: " - ."
                  " ."
                  " ."
                  " ."

" " . 1876 , .
, . 1982 , - , . 1983/84 .

1981 . 329, 2004/05 . 256 . 1994/95 , 359. 2000 , , , , , .

, 1876 . , 2006 , 130 . , 184 ( 17 ), 43 .

" " 287 , 14 . 6 , 18 1 , . , .

8 , 1 , 1 , , : , , , - , , 1 , , .

, .

" " : , 7:30 , 12:30 13:00 .

, , .

- , , .

;

" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©