Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: ". " -
" " -
". " -
37- ". " - :
     - , 1966. 4 , 140 8 .
     - 1970/71 , 1973 , .
- 2003/04 33 , 738 72 .

1987 . - , 1990 .
" " .

, " . " . 18 , :
     1. :
          - ;
          - ;
          - ;
     2. ( ),
.
     3. .

, Pentium 4, .

, : , , , .

" . " . " EMO " - , .

" . " V- .

"", "" ., .


    
         
         
          -
    
         

    
          -
          ( )
          ( )
         
    
         
         

". " -
". " -
" " -
". " -

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©