45 ГОДИНИ ПЧЕЛАРСКО ЗДРУЖЕНИЕ „ОХРИД“

В. д градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески  присуствуваше на одбележувањето на 45 годишниот јубилеј од формирањето на пчеларското здружение “Охрид“ што попладнево се одржа во големата општинска сала. Во своето обраќање пред присутните в. д градоначалникот  Георгиески  истакна: Ми претставува особена чест и задоволство да ве поздравам, да ви го честитам 45-годишниот јубилеј и да … Продолжи со читање 45 ГОДИНИ ПЧЕЛАРСКО ЗДРУЖЕНИЕ „ОХРИД“