Calendar

11 вто
All-day
ДЕН НА НАРОДНО ОСЛОБОДИТЕЛНОТО ВОСТАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА
ДЕН НА НАРОДНО ОСЛОБОДИТЕЛНОТО ВОСТАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА
Окт 11
ДЕН  НА  НАРОДНО  ОСЛОБОДИТЕЛНОТО ВОСТАНИЕ  НА  МАКЕДОНИЈА
10.10.2022 година (понеделник) Свечена седница по повод 11 октомври – Денот на народното востание на македонскиот народ; • Oбраќање на градоначалникот на општина Охрид, Кирил Пецаков; • Oбраќање на претставник на ОО на Сојузот на[...]
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Големина на фонт