Calendar

20 вто
All-day
„НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ“
„НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ“
Дек 20 – Дек 21
„НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ“
Како резултат на културната соработка помеѓу Општина Охрид и Амбасадата на Шпанија во Република Македонија, во Охрид ќе се одржи изложба и проекција на циклус шпански филмови. Изложбата „Пикасо можеби јас“ од македонскиот уметник  Филип[...]
ДЕН НА НАСТАВАТА НА ТУРСКИ ЈАЗИК
ДЕН НА НАСТАВАТА НА ТУРСКИ ЈАЗИК
Дек 21
Носител: Турска  етничка заедница во  соработка со  Комисијата за одбележување  празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУ „КОЧО РАЦИН“
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУ „КОЧО РАЦИН“
Дек 21
Носител:  ООУ „Кочо Рацин“ во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања  награди и признанија.
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Големина на фонт