Calendar

2 нед
All-day
ЈУБИЛЕЈ:80 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ЗОРАН КОВАЧЕСКИ
ЈУБИЛЕЈ:80 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ЗОРАН КОВАЧЕСКИ
Апр 3
Носител: Друштво на писатели на РСМ; НУ Библиотека „Григор Прличев“ и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm