Calendar

27 пон
All-day
МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ
МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ
Фев 28
Носител: Здружение на граѓани „Ретко е да си редок“ во соработка со Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделувања награди и признанија.
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Големина на фонт