Calendar

6 пет
All-day
ДЕН НА НАРОДНOОСЛОБОДИТЕЛНОТО ВОСТАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА
ДЕН НА НАРОДНOОСЛОБОДИТЕЛНОТО ВОСТАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА
Окт 7
Носител: Сојуз на борци во соработка со Комисијата за одбележување на празници и  манифестации и доделувања награди и признанија.
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm