Calendar

17 пон 18 вто 19 сре 20 чет 21 пет 22 саб 23 нед
All-day
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ“
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК НА ОУТУ „ВАНЧО ПИТОШЕСКИ“
Окт 18
Носител:  ОУТУ „Ванчо Питошески“ во  соработка со  Комисијата за одбележување празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
ДЕН НА МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА БОРБА
ДЕН НА МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА БОРБА
Окт 23
ДЕН  НА МАКЕДОНСКАТА РЕВОЛУЦИОНЕРНА БОРБА
Програма:   21.10.2022 година (петок) Свеченост по  повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба Oбраќање на претставник на Општина Охрид; Културно – уметничка програма; 12.00  часот Спомен – куќа на Христо Узунов  [...]
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Големина на фонт