Calendar

28 пон 29 вто 30 сре 1 чет 2 пет 3 саб 4 нед
All-day
МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА
МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕЦАТА
Ное 29
Носител: Детски градинки и образовни институции во  соработка со  Комисијата за одбележување на празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
СВЕТСКИ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП
СВЕТСКИ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП
Дек 3
Носител: Здруженија на лица со хендикеп и други здруженија и институции во  соработка со  Комисијата за одбележување  празници и  манифестации и доделувања  награди и признанија.
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
Големина на фонт