Calendar

12 пон 13 вто 14 сре 15 чет 16 пет 17 саб 18 нед
All-day
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ВАНГЕЛ НАУМОСКИ
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ВАНГЕЛ НАУМОСКИ
Јун 13
ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ВАНГЕЛ НАУМОСКИ
  Носител: Друштво на ликовни уметници и Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделувања  награди и признанија.
ЕТНО ФЕСТИВАЛОТ „ОХРИД“
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm