КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕСКИ
ГРАДОНАЧАЛНИК 2018 – 2021

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕСКИ

ГРАДОНАЧАЛНИК 2018 – 2021

На вонредните локални избори што се одржаа на 21.04 и 05.05 2019 година Константин Георгиески беше избран за Градоначалник на Општина Охрид.

БИОГРАФСКИ ПОДАТОЦИ CURUCULUM VITAE