Водена од приоритеттите и потребите на охриѓани, локалната самоуправа предводена од градоначалникот, Константин Георгиески  во првата година од неговиот мандат, посветено, одговорно и чесно работеше за подобра иднина на Охрид.

Врз основа на принципот на транспарентност  ви го презентираме електронското издание со реализираните проекти кои се од исклучително значење во повеќето сфери од општественото живеење, во период од мај 2019 до мај 2020 година.

 

ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ НА РЕАЛИЗИРАНИТЕ ПРОЕКТИ ВО ПРВАТА ГОДИНА ОД МАНДАТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕСКИ