Го објавуваме записникот по јавен оглас за вработување на пожарникар – спасител (три извршители)

За преглед, преземете го pdf  документот…

 

 

 

ЗАПИСНИК ОД СЕЛЕКЦИЈА ПО ЈАВЕН ОГЛАС