Од утре, 30.08.2023 година (среда) започнуваат градежни активности за реконструкција на водоводната линија на улица „Анастасија Узунова“.

Се молат граѓаните што живеат и гравитираат на овој потег од градот да се придржуваат кон времениот сообраќаен режим, додека траат градежните активности.