На ден 29.09.2020 година (вторник) Општина Охрид ќе изведува градежни активности на крстосницата помеѓу улиците „Железничка“, „Егејска“ и „Будва“.

Се упатува апел до учесниците во сообраќајот да го избегнуваат движењето во овој дел на градот и за зголемена претпазливост при движењето на овој потег, додека траат градежните активности.