Поради санирање на дефект на електроснабдителната мрежа, ќе има прекин на уличното осветлување на дел од булеварот „Тиристичка“ на потегот од „Државниот архив“ до спортскиот комплекс „Билјанини Извори“.
Прекинот на јавното осветлување ќе биде во периодот од денеска, (вторник)14.07.2020 до (четврток) 16.07.2020 година.