Ве известуваме дека продолжението на прекинатата  15 –тата седница на Советот на општина Охрид ќе се одржи на ден 30.08.2022 година (вторник) со почеток во 9,00 часот во Големата сала на  општина Охрид.

 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ОХРИД
Претседател,
Сашо Донев