Се известуваат сите учесници во сообраќајот дека на ден 06.06.2023 година (вторник) на  улицата „Марко Цепенков“, ќе се изведуваат градежни активности.

Со цел непречено и безбедно одвивање на активностите се молат сите учесници во сообраќајот да ја избегнуваат оваа улица и да не се паркираaт на истата.