ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Единицата на локална самоуправа – Општина Охрид Ве уверува дека податоците евидентирани на нашата веб-страница нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго трето правно, односно физичко лице.

Со почит,
Општина Охрид