На малиот плоштад кај Т.Ц „АМАМ“ екипите на „Паркови и зеленило“ формираа ново хортикултурно катче со декоративни садници од сопствено производство од расадникот кој функционира во рамките на Ј.П.„Охридски Комуналец“.

Повеќе