Локација почеток на аукција крај на аукција дата на почеток на аукцијата  Локациа број 1 (1а) – Фрижидери за продажба на сладолед  8:00 8:15 6/7/2020 Локациа број 2 (2а) – Фрижидери за продажба на сладолед    8:05 8:20  6/7/2020   Локациа број 3 (3а) – Фрижидери за продажба на сладолед    8:10   8:25        6/7/2020         Локациа број 12 (12а) – Фрижидери за продажба на сладолед   8:15   8:30  6/7/2020 …

 

Преземи го документот тука…

ОГЛАСОТ БР.012020 ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ НА ПОВРШИНИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА