ОФИЦЕРИ ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Согласно член 41 од Законот за заштита на личните податоци („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.42/20 и 294/21), Локална самоуправа-општина Охрид, за службени лица – офицери за заштита на лични податоци, ги определува државните службеници:

 

Сашо Јованоски

sasho.jovanoski@ohrid.gov.mk

 

Владимир Ристески

vladimir.risteski@ohrid.gov.mk