Советот на Општина Охрид денеска со почеток во 11:00 часот, во големата сала, со физичко присуство ја одржува педесет и осмата седница. Советниците ќе расправаат по 73 точки од дневниот ред од повеќе области. Преносот од седницата можете да го следите на следниот линк:

 

 

@Д Н Е В Е Н   Р Е Д