Се известуваат жителите од Стариот дел од градот кои имаат поднесено барање, а немаат добиено картички за движење со возила во тој дел од градот, да дојдат во Секторот за комунален развој, сообраќај и улици во Општина Охрид и да ги подигнат картичките.

 

Поврзани вести: