Познати се добитниците на студентски стипендии за академската 2019/2020 година по објавениот Конкурс од страна на Градоначалникот на Општина Охрид д-р Константин Георгиески.

Добитниците се известуваат во период од 23 декември до 25 декември 2019 година да дојдат во малата сала на Општина Охрид, заради потпишување на договорите и со себе задолжително да понесат копија од трансакциска сметка.

 

РАНГ ЛИСТА НА СТУДЕНТСКИ СТИПЕНДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2019/2020 година