Се известуваат жителите на Општина Охрид дека поради дефект на канализационата линија на улица „Кеј Македонија“ и изведување на неопходни активности за санација од екипите на ЈП „Нискоградба“ Охрид и АД „Илинден“ од Струга, во сабота 25.04.2020 и во недела 26.04.2020,  ќе биде целосно затворена за сообраќај дел од улицата „Кеј Македонија“ од крстосницата со улица „Јане Сандански“ до крстосницата со улицата „АСНОМ“.