Се  известуваат сите учесници во сообраќајот дека утре на ден 15.11.2019  година од 04.00 час  до  18.00 час,  целосно ќе биде затворен  за сообраќај дел од улицата „АСНОМ “, од пресек со булевар  „Туристичка“  до пресек со ул. „Сирма Војвода“ , заради завршни  асфалтерски работи.