Утре  (04.08 2021г.) во период од 6 до 12  часот  на улицата „Јане Сандански“    ќе биде воведена забрана  за паркирање , поради изведување  градежни активности.

Се упатува апел до жителите и гостите во градов  да не ги паркираат своите возила на улицата односно таа да биде слободна на двете коловозни ленти.